Over Noisz 

Popkoor Noisz is in 2016 opgericht door een aantal enthousiaste dames en heren. Onder leiding van koorcoach Martijn Deuze Zohlandt zingt Noisz de leukste nummers van de jaren 60 tot aan nu. Een breed en vooral veelzijdig repertoire.  De methode is laagdrempelig, zo is er geen jarenlange zangervaring nodig en ook noten lezen is geen vereiste.

Noisz trad onder andere op tijdens de jaarmarkt in Castellum (Alphen a/d Rijn); de kerstmarkt van Zorgboerderij Valkendam en op het Alphens Korenfestival.

Er wordt regelmatig aandacht besteed aan het toevoegen van nieuwe liedjes en het repertoire van het koor is inmiddels dan ook al aardig gegroeid. Jaarlijks worden er gemiddeld zes nieuwe nummers toegevoegd om de afwisseling tijdens de optredens te waarborgen.


Dirigent Martijn Deuze Zohlandt

 

Na jarenlang in de verpleging en het middelbaar onderwijs te hebben gewerkt, besloot Martijn in Amsterdam een kleinkunstopleiding te volgen. Daar werd hij gegrepen door de lessen CVT (Complete Vocal Techniques).

Al als jongetje van 8 zong hij in het kerkkoor en heeft zich daarna bijna non-stop met koorzang bezig gehouden. Als zanger, als bassist in begeleidingscombo's en als vocal coach.  Ook heeft hij verschillende rollen gezongen in verschillende musicals (o.a. Kajafas in Jesus Christ Superstar, Dr. Frank 'n Furter in The Rocky Horror Show en Uncle Ernie in The Who's Tommy), en in verschillende muziektheaterproducties.

Bij de complete vocal techniques voelt hij zich dus als een vis in het water.

Sinds april 2016 is Martijn verbonden aan popkoor Noisz, als dirigent, vocal coach en arrangeur.