NOISZ      Waar samen zingen en gezelligheid voorop staat.
  

Welkom op de website van Noisz(.nl)

Oh jongens wat is het weer heerlijk om met elkaar te zingen.  Inmiddels ook zonder de 1,5 meter. Momenteel oefenen wij Orinoco Flow van Enya en wordt er binnenkort in samenspraak met onze muziekcommissie een nieuw liedje gekozen.

Wij hebben nog ruimte voor nieuwe leden. Je bent van harte welkom. Wij nodigen je uit om 2 keer vrijblijvend mee te doen, om er achter te komen of ons koor bij jou past. Je beslist daarna of je bij ons komt zingen. Je hoeft bij ons overigens geen noten te kunnen lezen.  Wij werken met ingezongen muziekbestanden op stempartij.


Wie we zijn?

Noisz is een Alphens popkoor dat gezamenlijk zingen in een gezellige sfeer voorop heeft staan. Een club van mensen die, naast een hart voor muziek, beschikken over een flinke dosis humor en het enthousiasme om van elk optreden een feestje te maken. 

Het repertoire van Noisz, dat bestaat uit de leukste hits van de 60ér jaren tot aan nu, is veelzijdig en biedt 'voor ieder wat wils'!

Klinkt goed?  Kom dan eens een avondje meezingen.  Vinden we gezellig!

Wellicht heeft u ons zien optreden en is het bij u gaan kriebelen. Ook zin om te komen zingen?    Noisz kan in alle stempartijen nog nieuwe leden gebruiken. Iedereen is welkom maar vooral mannen zijn van harte uitgenodigd. 

Zie onder "Media" voor een leuke impressie van onze optredens.