NOISZ      Waar samen zingen en gezelligheid voorop staat.
  

Media & optredens

ROTJEKOOR 18 juni 2022

Wij hebben ons aangemeld voor Rotjekoor 2022 in Rotterdam.  2019 is ons erg bevallen. Nu maar hopen dat wij worden ingeloot. 


LENTEPOP 14 maart 2020 is verzet naar 2021! 

Optreden Van Wijckerslooth, Oegstgeest 25 januari 2020

Via één van onze koorleden zijn wij uitgenodigd om op te treden voor de bewoners van  Wijckersloot. Het was een volle zaal.  De ontvangst en de verzorging was super.  Wij vonden het een heel leuke middag en hopen dat de bewoners er ook van hebben genoten.   

Kerstmarkt Winkelcentrum Herenhof 21 december 2019

Onder leiding van onze nieuwe dirigente Edith hebben wij ons Kerstrepertoire gezongen in winkelcentrum Herenhof in Alphen aan de Rijn. Samen met de kerstman en zijn assistenten hebben wij de kerstsfeer verhoogd met onze kerstliedjes afgewisseld met een enkel popliedje.

Terug naar de kust, Scheveningen  28 september 2019 

Ook dit was een "topdag"; beetje regenachtig maar heerlijk en gezellig een paar sets gezongen. Opnieuw met elkaar met de bus, maar nu naar Scheveningen en terug; dat bevalt heel goed! Ook goed georganiseerd!! Op naar het volgende optreden.... dat wordt in kerstsferen...

Rotjekoor 15 juni 2019

Wat een heerlijke dag was het.  Met zijn allen in de bus naar Rotterdam, waar Rotjekoor voor de 1e keer werd georganiseerd.  En wat een geweldige organisatie.  100 koren traden op in centrum Rotterdam, ga er maar aan staan.  Ons petje af.  Het weer zat gelukkig ook mee.  Wij traden 3 keer op, aan de Nieuwe Markt, de Oude Haven en op de Beurstrappen, en hebben er van genoten.

Alphens Korendag 11 mei 2019

Deze dag hebben wij 3 setjes gezongen op de Aarkade, Thorbeckeplein en bij de Hema. Wij waren zelf heel tevreden over het resultaat.  Hiermee hebben wij ons optreden bij Lentepop zeker overtroffen. Daarnaast hadden wij natuurlijk prachtig weer en een leuk publiek. Op naar Rotjekoor. 

Lentepop op 16 maart 2019.

Wat een leuke dag was dat. In studio Oosterman, Aarlanderveen, deden veel koren mee met allen een geheel eigen stijl en repertoire. Ons 1e optreden ging heel goed.  Over ons 2e optreden waren wij zelf iets minder enthousiast. Maar dat gaan wij met Alphens Korendag goed maken.

Kerstkorenlint op 22 december 2018.

Wij hebben 2 keer opgetreden op de hoek bij de Adventskerk in Alphen ad Rijn en enkele kerstliedjes gezongen. De 1e set liet de muziek ons hier en daar in de steek.  Maar onze 2e set klonk niet onaardig, al zeggen wij het zelf ;).

Kunst en Kitsch weekend van 26 mei 2018.

Op 26 mei was ons laatste optreden tijdens het Kunst en Kitschweekend in winkelcentrum de Herenhof. Wij hebben heerlijk in de schaduw van de grote boom gezongen.

Alphens Korenfestival van 12 mei 2018.

Ook dit jaar weer verwend met prachtig weer.  Wij hebben opgetreden voor de "V&D" en in het mooie Remonstrantenkerkje wat vroeger een Synagoge was.

Kerstmarkt De Meerkoet

Ons laatste optreden van 2017 was op 16 december tijdens de Kerstmarkt van De Meerkoet (Gemiva). Buiten waren er leuke kraampjes met handgemaakte cadeautjes en een heerlijke vuurkorf.  Vanwege het weer en onze apparatuur hebben wij binnen gezongen. Ons repertoire kent nog geen kerstliedjes.  Maar wie weet voor volgend jaar....  

Winterfair Zorgboerderij Valkendam

Evenals in 2016 waren wij 25 november 2017 ook weer van de partij bij de winterfair van Zorgboerderij Valkendam, Er was speciaal voor ons een podium gemaakt met vermelding van Popkoor Noisz op de wand, errug leuk gedaan!  Het was weer een gezellige boel met allerlei leuke kraampjes en lekkere hapjes en drankjes. 

Optreden Bij Alphen Taal 

Op 13 oktober 2017 hebben we Alphen Taal muzikaal opgeluisterd. Het was een leuke avond; prachtige 'herfst'gedichten; mooie woorden mét optredens van ons popkoor NOISZ.

Popkoor Noisz tijdens het Alphens Korenfestival van 20 mei 2017.  


Met dank aan Fred van Dam voor het maken van deze leuke impressie.

Van onze eerste optredens zijn helaas geen bruikbare opnames gemaakt. 

Wel van onze auditiepoging op 18 februari 2017 om met de 3JS het nummer I Still Haven't Found What I'm Looking For van U2 te mogen meezingen!  Wij zijn het helaas niet geworden maar zijn wel weer een ervaring rijker.    

 

Met dank aan Harry van der Veer voor het maken van de film en het beschikbaar stellen   van de oefenruimte!