Media

Media & optredens

Rotjekoor 11 juni 2023
Wat was het weer een geweldige dag. Met de bus naar Rotterdam; de stemming zat er gelijk goed in. Het weer was prachtig, de organisatie weer geweldig, we hebben heerlijk gezongen en ook genoten van alle andere koren. Kortom, voor herhaling vatbaar.


Alphens Korenfestival 13 mei 2023
Alphens Korenfestival is niet weg te denken uit ons programma. Een jaarlijkse topdag in ons eigen dorp wat wil je nog meer.
We hebben ons 1e setje gezongen in De Bibliotheek (was weer eens wat anders) en ons 2e setje buiten bij de Hema. We waren zelf weer tevreden! Op naar Rotjekoor.


Lentepop 18 maart 2023
Wij hebben heerlijk gezongen in studio Oosterman in Aarlanderveen, met tussendoor een heerlijk en goed verzorgd buffet. Helaas kon onze dirigente Edith er niet bij zijn, maar Gerard heeft haar fantastisch vervangen. Wij waren zelf best tevreden over ons optreden. Er deden weer veel koren mee met allen een geheel eigen stijl en repertoire. Leuk om elkaars nummers mee te kunnen zingen. Zeker voor herhaling vatbaar.


Maranathakerk 5 november 2022
Donderdagavond traden wij op in de Maranathakerk met als doel gelden op te halen voor de restauratie van het orgel. De gelden van het entreekaartje kwamen geheel ten goede aan het orgel.


Rotjekoor 18 juni 2022
Door omstandigheden hebben wij dit optreden moeten afzeggen, met excuses aan de organisatie.


Lentepop 14 maart 2020 is verzet naar 2021!


Optreden Van Wijckerslooth, Oegstgeest 25 januari 2020
Via één van onze koorleden zijn wij uitgenodigd om op te treden voor de bewoners van Wijckersloot. Het was een volle zaal. De ontvangst en de verzorging was super. Wij vonden het een heel leuke middag en hopen dat de bewoners er ook van hebben genoten.


Kerstmarkt Winkelcentrum Herenhof 21 december 2019
Onder leiding van onze nieuwe dirigente Edith hebben wij ons Kerstrepertoire gezongen in winkelcentrum Herenhof in Alphen aan de Rijn. Samen met de kerstman en zijn assistenten hebben wij de kerstsfeer verhoogd met onze kerstliedjes afgewisseld met een enkel popliedje.


Terug naar de kust, Scheveningen 28 september 2019
Ook dit was een "topdag"; beetje regenachtig maar heerlijk en gezellig een paar sets gezongen. Opnieuw met elkaar met de bus, maar nu naar Scheveningen en terug; dat bevalt heel goed! Ook goed georganiseerd!! Op naar het volgende optreden.... dat wordt in kerstsferen...


Rotjekoor 15 juni 2019
Wat een heerlijke dag was het. Met zijn allen in de bus naar Rotterdam, waar Rotjekoor voor de 1e keer werd georganiseerd. En wat een geweldige organisatie. 100 koren traden op in centrum Rotterdam, ga er maar aan staan. Ons petje af. Het weer zat gelukkig ook mee. Wij traden 3 keer op, aan de Nieuwe Markt, de Oude Haven en op de Beurstrappen, en hebben er van genoten.


Alphens Korendag 11 mei 2019
Deze dag hebben wij 3 setjes gezongen op de Aarkade, Thorbeckeplein en bij de Hema. Wij waren zelf heel tevreden over het resultaat. Hiermee hebben wij ons optreden bij Lentepop zeker overtroffen. Daarnaast hadden wij natuurlijk prachtig weer en een leuk publiek. Op naar Rotjekoor.


Lentepop op 16 maart 2019.
Wat een leuke dag was dat. In studio Oosterman, Aarlanderveen, deden veel koren mee met allen een geheel eigen stijl en repertoire. Ons 1e optreden ging heel goed. Over ons 2e optreden waren wij zelf iets minder enthousiast. Maar dat gaan wij met Alphens Korendag goed maken.


Kerstkorenlint op 22 december 2018.
Wij hebben 2 keer opgetreden op de hoek bij de Adventskerk in Alphen ad Rijn en enkele kerstliedjes gezongen. De 1e set liet de muziek ons hier en daar in de steek. Maar onze 2e set klonk niet onaardig, al zeggen wij het zelf ;).


Kunst en Kitsch weekend van 26 mei 2018.
Op 26 mei was ons laatste optreden tijdens het Kunst en Kitschweekend in winkelcentrum de Herenhof. Wij hebben heerlijk in de schaduw van de grote boom gezongen.


Alphens Korenfestival van 12 mei 2018.
Ook dit jaar weer verwend met prachtig weer. Wij hebben opgetreden voor de "V&D" en in het mooie Remonstrantenkerkje wat vroeger een Synagoge was.


Kerstmarkt De Meerkoet
Ons laatste optreden van 2017 was op 16 december tijdens de Kerstmarkt van De Meerkoet (Gemiva). Buiten waren er leuke kraampjes met handgemaakte cadeautjes en een heerlijke vuurkorf. Vanwege het weer en onze apparatuur hebben wij binnen gezongen. Ons repertoire kent nog geen kerstliedjes. Maar wie weet voor volgend jaar....


Winterfair Zorgboerderij Valkendam
Evenals in 2016 waren wij 25 november 2017 ook weer van de partij bij de winterfair van Zorgboerderij Valkendam, Er was speciaal voor ons een podium gemaakt met vermelding van Popkoor Noisz op de wand, errug leuk gedaan! Het was weer een gezellige boel met allerlei leuke kraampjes en lekkere hapjes en drankjes.


Optreden Bij Alphen Taal
Op 13 oktober 2017 hebben we Alphen Taal muzikaal opgeluisterd. Het was een leuke avond; prachtige 'herfst'gedichten; mooie woorden mét optredens van ons popkoor NOISZ.


Popkoor Noisz tijdens het Alphens Korenfestival van 20 mei 2017.

Met dank aan Fred van Dam voor het maken van deze leuke impressie.

Van onze eerste optredens zijn helaas geen bruikbare opnames gemaakt.


Wel van onze auditiepoging op 18 februari 2017 om met de 3JS het nummer I Still Haven't Found What I'm Looking For van U2 te mogen meezingen! Wij zijn het helaas niet geworden maar zijn wel weer een ervaring rijker.

Met dank aan Harry van der Veer voor het maken van de film en het beschikbaar stellen van de oefenruimte!